Ben jij een verbinder en een kei in organiseren?

Werk je graag in een dynamische omgeving met verschillende belanghebbenden?

En wil jij samen met ons de toekomst van onderwijs en onderzoek in samenwerking met de regio verder helpen vormgeven?

Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

De Universiteit van het Noorden is op zoek naar een ondernemende

Programmacoördinator / 0.5 FTE

De samenwerkende onderwijs- en kennisinstellingen binnen de Universiteit van het Noorden willen impact creëren op de transities van belang voor de regio en daarmee de brede welvaart in Noord-Nederland stimuleren. Dit doen we via multilevel samenwerking in de keten (MBO, HBO en WO) van ons onderwijs en onderzoek in samenwerking met partners op verschillende locaties en hubs in Noord-Nederland. 

Er breekt een nieuwe strategische periode aan, waarbij we dit jaar benutten om het meerjarenplan 2025-2027 voor te bereiden. Ondertussen zijn de werkgroepen van de Universiteit van het Noorden bezig met het ontwikkelen van voorstellen als het opbouwen van een systeem van hybride vakgroepen en de doorontwikkeling van de infrastructuur en ecosystemen waarin de Universiteit van het Noorden actief is. Samen met coördinatoren vanuit de aangesloten onderwijs- en kennisinstellingen, werken we in co-creatie aan genoemde onderwerpen en de professionalisering van de organisatie.

Wie zoeken we?

Als programmacoördinator maak je onderdeel uit van het programmateam van de Universiteit van het Noorden. Je verbindt, faciliteert, fungeert als vraagbaak en coördineert delen van het programma en haar processen. Zo ben je verantwoordelijk voor het Aanjaagfonds. Je stelt een implementatieplan op, voert deze uit, monitort het proces en zet evaluaties uit.

Je signaleert ontwikkelingen en urgente vragen, zowel binnen als buiten de Universiteit van het Noorden en weet deze op de juiste plek te agenderen. Je haalt er voldoening uit om collega’s en andere stakeholders te faciliteren en processen soepel te laten verlopen.

We zijn een netwerkorganisatie in ontwikkeling. Dit betekent werken in een dynamische omgeving met volop mogelijkheden om zaken op te pakken. Daar hoort een flexibele en open houding bij, waarmee je goed in kunt spelen op wat er nodig is. Ondanks de soms verschillende en tegengestelde belangen, weet je mensen te motiveren en tot productieve samenwerkingen te komen. Je kunt goed zelfstandig werken en bent een fijne collega om mee samen te werken.

Een greep uit je taken

Jij

Over de Universiteit van het Noorden

De Universiteit van het Noorden is een initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG,

Hanze, NHL Stenden, Hogeschool Van Hall Larenstein, Noorderpoort, Alfa-college, DC Terra, Firda, Aeres en ROC Menso Alting. Met de Universiteit van het Noorden willen de aangesloten kennisinstellingen een boost geven aan de transities zoals geformuleerd in de Kennisagenda en de brede welvaart in Noord-Nederland. Dit wordt gerealiseerd door slim gebruik te maken van elkaars campus faciliteiten, multilevel onderwijs- en onderzoek en het stimuleren van ondernemerschap.

Wat we jou bieden

Werken bij de Universiteit van het Noorden betekent werken in een dynamische omgeving, waar je kansen en verantwoordelijkheid krijgt en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

We bieden jou

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Nancy Huttenga, programmamanager Universiteit van het Noorden, of 06-511 311 91.

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar

Sluitingsdatum is: 12 mei 2024

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op: dinsdag 21 mei 2024

Deze vacature wordt uitsluitend intern opengesteld. Dit betekent dat medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen, Hanze, UMCG, NHL Stenden, Hogeschool van Hall Larenstein, Noorderpoort, Alfa-college, DC Terra, Firda, Aeres en ROC Menso Alting op deze vacature kunnen reageren.

Geslaagde roadshow over bodemvitaliteit en duurzame en gezonde voeding