Ben jij een zelfstandige en proactieve managementondersteuner en werk je graag in een dynamische werkomgeving? Heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden en kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden met diverse belanghebbenden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Universiteit van het Noorden is op zoek naar een enthousiaste en dienstverlenende

Managementondersteuner / 0.6 FTE

Binnen de aangesloten kennisinstellingen van de Universiteit van het Noorden bruist het van de ideeën om met ons onderzoek en onderwijs impact te creëren en daarmee een boost te geven aan de brede welvaart in Noord-Nederland. Ter ondersteuning van deze ambitie zijn wij op zoek naar een managementondersteuner die weet wat er moet gebeuren en hierin initiatief neemt.

Als managementondersteuner ben je de spil binnen de Universiteit van het Noorden. Je biedt  ondersteuning aan onze programmamanager en zorgt ervoor dat onze organisatie op rolletjes loopt.

De Universiteit van het Noorden is een samenwerking tussen de Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, het UMCG, NHL Stenden, Van Hall Larenstein en MBO Noord-Nederland. We zijn een netwerkorganisatie; een dynamische omgeving met een diversiteit aan collega’s en belanghebbenden. Het ‘dedicated’ programmateam waar je onderdeel van uitmaakt, vervult een cruciale rol in de samenwerking met de aangesloten kennisinstellingen en partners in de regio.

Een greep uit je taken

Jij

Over de Universiteit van het Noorden

De Universiteit van het Noorden is een initiatief van de RUG, het UMCG, Hanzehogeschool Groningen, NHL Stenden, Van Hall Larenstein en MBO Noord-Nederland. Met de Universiteit van het Noorden willen de aangesloten kennisinstellingen een boost geven aan de brede welvaart in Noord-Nederland en de transities zoals geformuleerd in de Kennisagenda. Dit wordt gerealiseerd door het slim gebruik te maken van elkaars campus faciliteiten, het toegankelijk maken van elkaars onderwijs, hybride onderzoeksgroepen en het stimuleren van ondernemerschap.

Wat we jou bieden?

Je krijgt van ons een veelzijdige baan binnen een dynamische werkomgeving en een geweldig team. De kans om een significante bijdrage te leveren aan de ambities en professionalisering van onze organisatie, de ruimte om jezelf te ontwikkelen en samen te werken met veel verschillende collega’s van de aangesloten kennisinstellingen.

Inlichtingen
Heb je vragen? Neem contact op met Nancy Huttenga, programmamanager Universiteit van het Noorden, of via telefoonnummer 06-511 311 91.

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar

Noord-Nederlandse kennisinstellingen presenteren gezamenlijke actieagenda voor een Leven Lang Ontwikkelen (LLO)